DNieuws

Op 23 september 2023 zal Den Bosch de jaarlijkse Werelddovendag (WDD) verwelkomen, georganiseerd bij de Verkadefabriek in samenwerking met Stichting Plots&Laatdoven, Stichting Zo Hoort Het, en Limburg Hoort Zo!, onder de auspecien van Dovenschap. Het thema van WDD 2023 is “MÉT ELKAAR,” geïnspireerd door het internationale thema “A world where deaf people everywhere can sign anywhere!”   

Met 11 zalen en verschillende buitenactiviteiten, zoals stadswandelingen en rondvaarten, is er voor iedereen iets te doen. Gedurende de hele dag zijn er tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolken beschikbaar om ervoor te zorgen dat iedereen prettig kan communiceren.   

Een terugkerend onderdeel van WDD is de informatiemarkt, die open is van 9.30 uur tot 17.00 uur. Hier kunnen bezoekers informatie krijgen over verschillende organisaties en initiatieven binnen de dovengemeenschap. WDD 2023 biedt ook films, voorstellingen, en creatieve en sportieve activiteiten.  Het avondprogramma wordt verzorgd door het Bossche Gebaar.  

Voor meer details over het programma van Werelddovendag 2023, ga naar hun website WDD2023.nl 

Bron afbeelding: wwd2023.nl
Deel dit

Geef een reactie

Ga naar de inhoud